Usměj se !?!

Usměj se !?!

Anotace: ze života

Směj se..nenech ho jít,
směj se a nezapoměň...že s tebou už nechce být,
směj se..i když ti řekne: Nechci s tebou společně žít"!
směj se a neplač..nic neutěší tvůj žal...

Však jediný kdo dokázal mé srdce hřát,
jediný kdo dokázal mě rozesmát,
jediný který si asi celou dobu se mnou hrál,
smát se...neplakat..

ten ničema za to nestojí..
smát se a brečet po taji..
že já ho milovala a on mě ne!
že vrátil mi srdce na dva kusy slomené..

směj se...neříkej dost lásce,
přece láska...láska to je cit,
ale bez ni jako kdybys nikdy nenašel cíl
směj se s donucení..aspoň kvůli kráse..

když už odchází napořád,
ten jediný..kdo moje srdce hřál,
ten kdo už mě nená RÁD!
směj se i když ti srdce krvácí dál..

směj se..a nezapomeň na ňho,
nebo že se usmívám proto odešel..jo?!?
však ráčím život..můj a váš
usměj se-přece umíráš
Autor Lykan, 20.06.2007
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí