Zamysli se!!!

Zamysli se!!!

Anotace: sem jsem to zařadila hlavně proto, že je to moje vlastnectví...

Přátelé milí a drazí!
Byť život já váš haním,
tak opak je mým přáním:
Svého života jste vrazi!!!

Přímo před sebe hledíte,
na hlavě si sedíte,
s životem neděláte nic.
Proč také hledat rub, když je vidět líc?!!!

Zamysli se nad sebou samým...
už jsi někdy zvítězil zcela lhaním?
A ty, čím si pomůžež pomluvami?
Před útoky pomluv stojíme sami...
Další obětí budeš právě sama ty,
pak zjistíš že život s pomluvami je proklatý!

A pak nakonec, dokonalý není nikdo.
Ale kdy náš národ se změní ví kdo...
Autor Christien, 20.06.2007
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je víc než jeden způsob vlastenectví... =)

21.06.2007 13:55:00 | Blázen? =)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí