Vzpomínky...

Vzpomínky...

Anotace: nezbývá než jen uznat, že vzpomínky zůstanou - vždy...Ať špatné, nebo dobré...

I když jen pár dnů v roce,
zamrzá voda v řece,
přesto jde život dál,
ne vždy tak, jak by sis přál.

A pak vzpomínky se změní v řeku,
a časem taky zamrznou,
nesmíš jim však povolit
navždy umrznout.

Na krásné věci vzpomínat,
občas nech ukápnout slz pár,
to patří pevně k životu,
a i tak jde přece dál.

Proč vzpomínky, ptáš se?

Protože jsou to,
co zůstat ti jen může,
když už ti někdo,
kdo už tu není,
nepomůže...

Kvůli vzpomínkám v paměti zůstane,
a nikoho to nikdy nemine...
Autor Lissette, 26.04.2005
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí