Když...

Když...

Anotace: Předem chci upozornit, že to jsou VOLNÉ VERŠE...

Když plakal jsi,
a nechtěl mě k sobě pustit.
Já stála na dešti,
snažila se pochytat všechny kapky.
To nebe plakalo s tebou,
pro anděla bez srdce....

Když dýchal jsi,
srdce ztěžklé smutkem.
Já dýchala s tebou,
snažíce se oživit anděla.
Toho beze jména,
který pláče tvou krev....

Když smál jsi se,
věcem, které říkala jsem.
Já plakala štěstím,
to úsměv anděla
vypudil mé slzy.
Ledové střípky vzpomínek....

Poslední dobrý skutek
smyje všechny ty špatné
Splatím ten dluh
veškerou svou krví...

Na co srdce, které je z kamene
Na co slzy, které zamrznou
Na co úsměvy ledových soch
Na co život beze smrti
Omlouvám se
Selhala jsem...
Autor Neff, 20.06.2007
Přečteno 269x
Tipy 6
Poslední tipující: Syala, WhiteSkull, whiolet
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutné...ale kráásne :)

18.04.2008 17:14:00 | Syala

Nádherná...

14.04.2008 12:44:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí