Milování

Milování

Anotace: láska k lidem

Milování

Ten, kdo miluje a lásku dává
Ten všechno přežije a věčným se stává.
A proto miluj, miluj máš-li koho,
neohlížej se na nikoho.
Protože jen tak život životem se stává.
Láska je důvod proč život smysl dává.
Bez lásky život životem není,
Žijeme jako zkamenění.
Protože já Tě miluji, můj život k lepšímu se mění.
Snad i já Tobě pomáhám a tvůj život je jak snění.
I těžké chvíle mohou nastat, já však s tebou se je pokusím přestát.
Já však věřím, že naše láska je dost silná,
A v životě neomylná.
Autor glumik.24, 20.06.2007
Přečteno 395x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rikala jsem,ze je krasna...sikulka :-*

20.06.2007 20:52:00 | lilie007

Hezká básnička, obzvlášť se mi líbí část : Láska je důvod proč život smysl dává ... Moc hezké

20.06.2007 20:45:00 | mattoni.uz.neni

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí