Kde jsme?

Kde jsme?

Anotace: ...

Ďábel vystoupil z pekel,
díval se kolem sebe,
otáčel nechápavě hlavou,
sem a tam, sem a tam.

"To všechno já?"
Řekl si...
Poklepal si pyšně na rameno,
a kráčel světem dál...

Pokračoval nadšeně,
viděl smrt, utrpení,
byl pyšný,
a vřelo v něm vzrušení...

Avšak po čase,
poznal jeho pravou tvář,
nebyla to jeho práce,
ale naše.

On nehnul ani prstem,
a my jsme jeho práci vykonali,
zavládlo v něm zklamání,
a nejistota.

"K čemu já tu vlastně jsem?"
Řekl si.
Před tím než pistoli k ústům
přiložil si.

BUM!

Proč ! MY !
se bojíme pekla?

Kde myslíte,
že jsme?
Autor marty..., 20.06.2007
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dost dobrý... líbí se mi to...

26.07.2007 13:37:00 | Schukr00

Tak tohle se ti opravdu moc povedlo...sice je to trochu pesimistický, ale pěkný ;)

20.06.2007 22:34:00 | I´Evolym Retsis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí