Smrt lásky

Smrt lásky

Anotace: Smrt je jediná pravda života

Chci jen ponořit se do krvavé lázně své a nežít dál.
Život je jen lží, není čemu bych se smál.
Nicota má lživá je.
Již dávno nesvítí světlo mé naděje.
Vše je ztraceno.
Tak proč žít dál.
Smrt je záchranou, řešením.
Tak proč čekat a trpět dál.
Již nechci nikomu lhát.
Realita dostihla mě,nemám již sil ji vzdorovat.
Smrt ta je jediná pravda.
Jinou Ti nemohu zaručit, dát.
Ty chceš jí za každou cenu.
Tak proč bych Ti jí neměl darovat.
Pak už nebudu Ti moc lhát.
Chtěla jsi to a já Ti jí chci dát.
Autor Plato, 21.06.2007
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Máš pravdu, smrt je jediná pravda... Ale zkus to ještě se životem, třeba tě překvapí ;-)

24.06.2007 15:42:00 | somewhere

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí