Madona pláče

Madona pláče

Anotace: .....

Pohleď bláznivý rytíři
smutný bůh pláče na kříži
madona roní slzy
ty opustíš brzy
zdi svatého města
čeká tě dlouhá cesta.

Rudý kříž na bílé,
posbírej bože své nevinné
S tvým jménem na smrt jdou,
zvolili cestu zlou.
Smrt není cesta do ráje
tak kašli snílku na krále.

Večer psi vyjí na měsíc,
střetl se kříž a půlměsíc.
Mrtví snad na cestě do ráje.
konečně pravda nahá je.
Kdy konečně bohy zamrzí,
jen smrt pro ně vítězí.

Jericho víra boží hrob
záminka pro pochod,
ve jménu boha na kříži
zemřete stateční rytíři,
ve jménu boha Aláha
krvavá bude podlaha.

Rytíři bez pozemků
odejdi a zemři venku,
ve svojí rodné zemi
zatracen budeš všemi.
Teď bohu jsi konečně mnohem blíž
než šašek co na krku nosí kříž.
Autor kroužek, 21.06.2007
Přečteno 262x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana M.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tenhle pocit jsem měla při sledování Království nebeského... Křížové výpravy nikdy nepochopím.

22.06.2007 18:11:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí