Honba za mocí

Honba za mocí

Anotace: peníze, moc, úspěch ... pořád dokola

Svět je jedna velká lež,
kapku pravdy nenajdeš.
Za vším visí clona chtíče,
k pravdě člověk ztratil klíče.

Cílem je mít velký úspěch,
všichni mají stále na spěch.
Cestou šlapou po ostatních,
neznámých i milovaných.

V hlavě mají vymeteno,
chtějí najít nekonečno.
Slitování neznaj cestou,
nakonec se k smrti uštvou.
Autor Kyselinka, 26.04.2005
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí