Pochyby

Pochyby

Anotace: V každém vztahu občas příjdou...

Pochyby

Už nějako dobu,
působí na mne pochybnost,
někde vskrytu pod povrchem,
se probouzí nelibost,

Vážně to není tím,
že by ses mi nelíbil,
jen vysedávání v hospůdce,
to vážně není můj styl.

Víš, jinak jsi celkem fajn,
jen nevím, jak představit si mám,
že tolik dnů, během týdne,
s tebou v hospůdce vysedávám.

Pro tebe se tohle stalo,
už životní nutností,
pro mne, je to ale málo,
pohyb je pro mne radostí.

Nechci zlehčovat tvé city ke mně,
ty toleruješ moje chyby,
mnohé věci se mi i líbí,,
jen ten vztah, působí tak bezcílně...
Autor Krtica, 26.04.2005
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí