Uvedla mne v pokušení

Uvedla mne v pokušení

Anotace: přečtěte a uvidíte

Byla krásná jako mořská pana
líbezná květina jenž se ve větru ohýbá
uvedla mne v pokušení
v pokušení z potěšení
z potěšení z utržení
Byla sladká jako med včel hbitých
její oči zvěstovaly pád svatých
uvedla mne v pokušení
v pokušení z potěšení
z potěšení z ochutnání
Nebyla to pravda celá jen z mála
byla jako vločka bílá co při doteku roztála
uvedla mne v pokušení
v pokušení z potěšení
z potěšení z osvěžení
Zradila mne a zranila velmi
nezbývá mi než zpívat žalmy
uvedla mne v pokušení
v pokušení z potěšení
z potěšení z otevření
Otevřel jsem se a v zápětí litoval
nedala mi šanci abych se s tím vyrovnal
uvedla mne v pokušení
v pokušení z potěšení
z potěšení z ublížení
Měl jsem vztek a skryl to před ní
má duše je teĎ rozpolcena ve dví
uvedla mne v pokušení
v pokušení z potěšení
z potěšení z vyzrazení
Stále doufám že vše zbledne
a v jejích očích se pravda shlédne
uvedla mne v pokušení
v pokušení z potěšení
z potěšení z osvícení
Čekám nevím možná nedočkám se
avšak stojí za to pomoct její duši krásné
uvedla mne v pokušení
v pokušení z potěšení
z potěšení z milovámí
Autor Oi Dong, 21.06.2007
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi. Dík!

22.06.2007 00:32:00 | Bíša

Malé mínus je nepříliš povedený rytmus... Dala bych 90%, ale to bohužel není možné...

21.06.2007 17:00:00 | Qee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí