Tomášovi

Tomášovi

Anotace: Tahle básnička je pro mého kluka....

Já vím,že ti hrozně moc ubližuju..
to,že budu hodná ti vždycky naslibuju!

Já vím,že se kvůli mě trápíš..
já vím,že máš strach,že mě navždy ztratíš..

Ty dobře víš,že má duše je neklidná,
ale snad i víš,že já sem jenom tvá!

Ty asi ještě nevíš,že mé srdce jen tobě patří..
ale já to vím,protože mé oči se rozzáří jen co tebe spatří..!
Autor jesterka, 21.06.2007
Přečteno 333x
Tipy 12
Poslední tipující: loverose91, Kakušín, NiQuS, Xindy, Azazen, HannyJanny, Rošták Domča
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nádherná...

11.04.2008 22:21:00 | Azazen

Když nic, tak je minimálně krásně upřímná =O)

21.06.2007 16:46:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí