Ornamenty

Ornamenty

Anotace: ***

Když Tvé dlaně projížděly
po hladině mé kůže
a tělo vypjaté,
jak plachty lodě
kapitána Morgana
přijímalo doteky,
tak něžné a přitom průbojné
vpíjely se v pohlazení,
co se
zrcadlí v rozkoši
jako delfíní ploutve
pod plachetnicí
v úplném bezvětří,
když jsem zdobil
alabastr Tvého poprsí
ornamenty
své vášně
a vyřknul ortel ne-života
pro milióny z miliónů
tys šťastná přijímala
dary mé přízně
a byla sítem, co chytá naději
a byla lékem, co uzdravuje
a byla vínem, jež chutná
a byla vším…...
Autor Saummur, 21.06.2007
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Možná by se tam dalo vepsat ještě něco jiného, aby to celé vytvářelo jednotný celek, ale zase...když už pak básně upravujeme, většinou je kazíme. Vychází z našich původních pocitů a ty jsou většinou ty nejhezčí :)

21.06.2007 17:12:00 | Sunny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí