Anděl

Anděl

Anotace: :)

Je tma a já v ní ležím
Cítím povědomou zář
Nevidím tě ale tuším
Blízko tvoji tvář
Neptej se mě jak
Já vím že jsi tu se mnou
Se mnou, ve mně, tak
Cítím tu vůni jemnou
Ty jediný jsi vždycky tam kde já
Hřeješ svým světlem mou duši
Jsi můj anděl
Tys všechno viděl
Jak plakala jsem zoufalá…..
Tvoji blízkost teď tu tuším
Jsem už klidná když to vím
Tvoje něha
Rozprostírá
Se teď srdcem mým
Ale někde na dně cítím bolest
Co mám s ní dělat…slyším šelest
Tvoje křídla září ve tmě
Můj bezedný žal hluboko ve mně
Teď ztrácí se pryč někam ven
A tvá láska něžně mě hřeje
ty tak klidně se na mě směješ
říkáš, neboj se, není to sen
Autor just me, 21.06.2007
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: Impardonnable, maena
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Úžasná báseň!!!

23.06.2007 01:21:00 | Anymka

Děkuju! A já už měla strach, že se mi to jen zdálo....
Super!

21.06.2007 18:49:00 | Hannazka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí