Pro odvahu

Pro odvahu

Anotace: Mojí kamarádce pro odvahu..nevím jestli je to dobrá báseň, každopadně jí chci povzbudit, takže jí sem dám..ale budu ráda za komentáře

Snažíš se a věř či nevěř, já si tvé snahy cením
Možná že strach máš, ano já to znám, avšak nic nezměním
To ty musíš sama, sama procitnout a jít
Ty jsi přece silná, musíš rozhlédnout se a mít
Musíš mít tu odvahu, napsat dílo, co změní svět
Musíš si říct, vždyť proč ne já?A veř, že bude to hned
Kolik lidí píše a krásně a ty jsi přece talent větší
Tak neboj se, možná nedůvěra někomu svědčí
Ale tobě?Ne!!
Nebo snad mě?Ne!!
Ano, já vím
Jsi jen kapka v moři
A kolem tolik oceánů
To se ti jen zdá, vždyt ta kapka se taky jednou do oceánu dostane
A pak přijde ten čas, kdy malé děvče, jenž si rádo básně psalo, povstane
A stane se součást toho oceánu, kde tolik talentů již je
A nebude jen součást špatně napsaného románu, musíš rozhodnout se
Lidi ti říkají:,,Ty na to nemáš!“
Cha, vždyť ty lidi neznáš
Oni jen ublížit ti chtějí
Jen závist znají
A víš co?Kašli na ně, já věřím v tebe a ty ve mě, já říkám, běž a napiš dílo jenž změní dějiny
Kašli na řeči a pomluvy, ty probuď se, běž a řekni si:já napíšu báseň v niž nebudou jen kraviny
Tak už se rozhoupej, ty na to máš
Tak už pojď za náma, vždyť už to znáš
Jsi záblesk čisté naděje, jenž i bez sluníčka zahřeje
Jsi princezna všech povídek, jenž potěšení dopřeje
I všem závistivcům a lidem bez srdce, všem lidem,kterým zlo velí
Já tě žádám, prosím, pomoct nám
Obnovit ty krásy básní
Já vím, je to těžké věřit nám
Je to jen na tobě,ty jsi to mezi náma-vzácný
Autor Barbie_Incident, 21.06.2007
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo je to hezký, ale vobčas mi ty verše přijdou až moc dlouhý!

25.06.2007 14:15:00 | Lunation

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí