Poezie pro domika IV.

Poezie pro domika IV.

Anotace: tahle už je skoro poslední, slibuju

Rezavá koleje,
krví se zaleje.
Šla hloupá dívčina,
slzy padaly jí do klína.

Měla ona trápení,
neviděla řešení.
Potkala koleje,
a hloupá naděje.

Na lepší onen svět,
bez krachů bez proher.
Položila hlavičku,
na tu kolejničku.

A čekala na příjezd,
rychlíku do Přílep.
Až hlavu od těla oddělí,
duši to zocelí.

Ta hloupá dívčina,
zemřela včera zvečera.
Autor Roxan, 22.06.2007
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty kráso tobě když vstaneš tak ti zmizí klín jo? tak to tě docela lituju...

25.06.2007 19:19:00 | Roxan

Děs, děs...a mimochodem, když jdeš, tak ti slzy těžko spadnou do klína, to by ta holka musela sedět...jen taková drobnůstka:-)

24.06.2007 16:16:00 | Odváté zrnko popela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí