ŠKoLa DoSPěLýCH

ŠKoLa DoSPěLýCH

Anotace: dospíváme rychleji než by jsme si přáli

Bloudím nocí
Přemýšlím o životě
Kde jednoduší je smrt
Samotu si nesu v srdci
Mohu mít vše
Jenže chtěl bych něco víc
Své nabité konto
za kamarády vyměnil bych

Koupu se v šampaňském
Tráva naplňuje plíce
Lajna střídá lajnu
Sex je nekonečnou hrou

Našel jsem to co jsem hledal
Kamarády se kterými táhnu za jeden provaz
Rychlá jízda prázdnými ulicemi
Drogový výběr nemá konce
Alkohol teče proudem
Kurviček nespočet
Náš život začíná když jiný jdou spát
Nic nám není cizí

Koupu se v šampaňském
Tráva naplňuje plíce
Lajna střídá lajnu
Sex je nekonečnou hrou

Konečně jsem si našel kamaráda
moc nezapadá
snad nemá tolik prachů
sjíždíme všechny party
ani nevím kam se vždy ztrácí
jsem moc sjetej
musím ho najít
nikde není
dám si lajnu
podívám se ven

Koupu se v šampaňském
Tráva naplňuje plíce
Lajna střídá lajnu
Sex je nekonečnou hrou

Noc je v nejkrásnější fázi noci
Co to vidím
Nemohu tomu uvěřit
Můj nej kámoš dělá chlapům děvku
Sakra všiml si mě
Dávám se na útěk
Stromy cítí příchuť krve a smrti
Když upadám po ráně pěstí
Kámen si razí cestu mou hlavou
Odcházím s paní smrtkou
Temnotě vstříc

Šampaňské vyšumělo
Tráva neplní plíce
Lajnu už nikdy neochutnám
Sex je světlá vzpomínka
Autor VoiD, 22.06.2007
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí