Revizorská

Revizorská

Anotace: ... ..

Cestující lístek hledá
když nenajde tak mu běda
revizor již tužku brousí
tiše směje se pod fousy
"mám černého pasažéra
jeden dnes a čtyři včera
skvělá éra"
Štěstí se mu vrací
je zavalen prací
pražce drncaj' vozy sviští
nad nepořádkem v kolejišti
sluníčko mu k tomu svítí
ten se nedá ošiditi
Autor Heron, 22.06.2007
Přečteno 230x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí