Úsvit

Úsvit

Anotace: paprsky prvního sluníčka z rána poťouchle šimrají na nose a člověk přemýšlí, co s právě končící nocí...

Až úsvit rozhodí své zlaté vlasy
na polštář teplý po noci.
Až vítr zvlní v polích klasy,
já s hlasy ptáků pomocí,
prsty do strun vepíšu ten nejkrásnější cit.

Teskně o lásce pět bude hlas,
ten hlas srdce můj.
Znovu, mocně, zas a zas,
chci křičet stůj co stůj.

Až úsvit rozhodí své zlaté vlasy
a Ty dlaní je pohladíš,
zrát až budou lásky klasy,
tiše řeknu tak pojď blíž,
chci v Tvoje struny hrát a Tebe políbit.
Autor DodgerKT, 27.04.2005
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí