Ikarem

Ikarem

Anotace: asi neuměl lepit voskem

Dalekosáhle roztažené mraky,
lákají k letům do zemí vyšších sfér,
racci zde nekřičí,ticho jak po lesní pěšině..
ale vítr na nich nehraje fér.

Roztažené ruce /Ikara ignoruj/,
zvedáme se,pokus za pokusem,s ptačím tlukotem...
ach,
jak rád bych /znova/,
ale vzpomínky děsivější,jak chůze po dešti - nohy
jsou mokřejší.
Projížďka noční tramvají
psychický zábrany nespraví
i když noční linky jezdí dlouho a řidič nekouká
vpravo ni nalevo.

Připrav si matroš, a hlavně kupu peří.
Dneska poletíme....kdo zná nás,ten uvěří..
Autor animovaný medvídek Pů, 22.06.2007
Přečteno 257x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky za koment

22.06.2007 23:08:00 | animovaný medvídek Pů

Staci jen chtit, ... a uverit ...
... a skutky prijdou potom ...
ve vzduchu plavat ... morem jit ...
a poprit tize zakon

*-.- jo .... toho jsi schopen .... kdyz uveris ../ dobry ... medvede

22.06.2007 23:03:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí