nůžky

nůžky

Anotace: ?

hledej štěstí v neštěstí
to ti život ulehčí
však resty přijímej bez řečí
řečma se nic neřeší
čekej málo
dávej moc
nevpusť si do duše noc
a když smutek se tě zmocňuje
tak vzpomeň si na stré časy
dobré chvíle
a bude to lepší asi
ty překrásné oči
vonící vlasy
kmitající řasy
jak droboulinké mušky
slova ostrá - jako nůžky
přesto nevyřčená
a doufej že jednou příde změna
Autor hamba kahle, 23.08.2004
Přečteno 571x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí