Smysl života

Smysl života

Anotace: vojákovy myšlenky

Věz, já dobrý člověk chtěl jsem býti
nelhát, nekrást, nezabíti
Prý sláva, moc a čest
abych zemi zachoval pověst
snad ta slova hloupá zdají se teď býti
vždyť život svůj já hctěl jen žíti
proč já teď a tady stojím v louži?
chtěl jsem žít, však smrt mne zkouší
žij, jen žij!
To je smysl života
každé ranní probuzení
každá radost ze světa
Nemám strach
já nestydím se
budu prach a nebojím se
otázka však jedna zbyla
k čemu tohle utrpení?
jednou umřu, moje vina
život nazmar k zbytí není
ŽIJ, JEN ŽIJ!!
To je smysl života
každé ranní probuzení
každá radost ze světa
Autor Oi Dong, 22.06.2007
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poetické zamyšlení...

23.06.2007 15:13:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí