Snad sen???

Snad sen???

Anotace: To je o5 nějaký pohnutek v mé černé dušičce :-)

Do podkrovního okna dlouze tluče nocí,
nocí černou nocí zlou za doprovodu hromu a blesku,
dlouze pěje vítr píseň svou.
Mraky se po obloze honí vítr hraje s nimi šach,
do duše mé strach se loudí,
bojím se na horu podívat.
Skrze sklo podkrovního okna chtějí si kapky deště povídat.

Spát já chci spát, nechci se nahoru podívat,
tlukot deště a větru mě děsí věru dost,
jako by do mé poklidné ložnice šel nezvaný host.
Srdce bije buch buch buch
ach bože nechci jsem jako duch…..

Ve spánku v extázi větrem se procházím,
nocí černou, tmavou zlou jdu na horu za tebou!
Za tebou teď přicházím,
a na tebe se obracím.
Nechť spasí někdo duši mou a nejsem jen tou zlou…..

Ráno?
Jé paprsky letního slunce svítí mi do tváří,
ach Bože je krásně nádherný letní den.
Avšak něco trápí můj sen,
co se to dnes v noci stalo?
Co to s mou duší karty hrálo???
Jsem rozlámaná celá jen,co to bylo? špatný sen???
Autor NDDM, 22.06.2007
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí