Čas

Čas

Anotace: tady se snad snažím omluvit sama sobě, že za mnohé může čas ale.......?

Jsem čas, neúprosně utíkám svou trasou dál,
ciferník po ciferníku.
Já ne, já to nedělám, já do zadu nekoukám jdu dál.
Vše co jsem za sebou zanechal neřeším páč já jdu dál.
Jsem čas já utíkám a ty jež se zabýváš minulostí bys mě nikdy nedohnal!

Ale já jdu dál a za sebe se taky podívám!
Hodnotím věci pozpátku, a co???
Nepůjdu jen tak bezhlavě za něčím rychle ve spěchu,
nechci si v životě dělat neplechu!
Ano i já přiznávám jdu dál snažím se žít přítomností, budoucností!
Minulostí už moc ne! Ale proč se neotočit, vždyť se nic nestane!
Člověk si uvědomí kde udělal chybu a kde naopak jednal skvěle!

Tak to nechápu proč je člověk časem neúprosně hnán někam do propasti,
kde zůstane nepoznán?
Čas všechny někam žene,
tlačí na nás a my si pak neuvědomujeme,
že i trochu zvýšený hlas může ránu zasadit,
přímo pod pás - člověku jež máš rád!

Proto apeluji poslouchej svůj vnitřní hlas
a srdce nezavírej nikdy úplně na doraz,
neboj se čas nikdy nedoženeš ten žene nás,
ale ať máš možnost kontrolovat dění – které už jsi vykonal!
Autor NDDM, 22.06.2007
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pekne, libise mi.

22.06.2007 23:23:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí