Negativoš

Negativoš

Anotace: ...

Ptáci řvou a kytky smrdí
obojí ho ze snu budí
příšerný řev strašný smrad
jak by mohl při tom spát

Nevrlý je v časném ránu
nejdřív musí jít na stranu
zuby čistí tělo myje
čím dál víc on naštvaný je

pak už o minuty hraje
končí kousek od tramvaje
neboť právě ujela mu
navíc stačil srazit dámu

na omluvu nevzmáhá se
a dál pěšky vydává se
další jede za hodinu
na koho by svalil vinu ?!

na všechny a na vše kolem
jde to řešit alkoholem
od nejbližší lucerny
zamíří pak do herny

opije se prachy mine
najednou je všechno jiné
ptáci pějí kytky voní
blaženě spí pod jabloní
Autor Heron, 23.06.2007
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

:-)

23.06.2007 06:28:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí