Boj a já

Boj a já

Anotace: copak asi říká srdce když se vzdáváte....tohle mi řeklo to moje

Kdyby jednou jedinkrát postavila ses životu do cesty!
Nečekala na to až sám život a jeho překážky si tě najdou!
Až by ses probrala z toho spánku,který je jenom pouhý klam
Začala konečně bojovat za to,co má cenu
Neříkej,že nic!
Nevěřim ti ani slovo!
Ty nejsi ta,co to vzdává!
Nejsi ta,co chodí se sklopenou hlavou!
Úsměv je tvoje druhý jméno a ty ho zahazuješ?!
Kam se ztratila ta jiskra života?
Ve jménu lásky musíš žít!
Když život se obrátil k tobě zády
Neříkám,že je to to pravé ořechové
Ale láska je všude kam se podíváš!
Jen musíš otevřít oči!
O tom to všechno je!
Jakmile zavřeš oči ve jménu života
Jsi ztracená ve svých snech
Autor meggie.004, 23.06.2007
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí