Pán a paní

Pán a paní

Anotace: :o(

každý v životě má své misto a cíl,
"Kdyby ste si to pane Představil,,!
pane? kam odchází te přec zůstaňte
budete mi chybět.."zůstaňte se mnou,,
a vy taky "paní,, po boku pána musíte jít?
nenechávej te mě tady a teď
pane?... "Nemůžeme tě vzít nepřišel tvůj čas stejně se ale nevrátíme zpět,,
paní?..." i vy mě opoštíte,,?
"Vím že chceš s náma jít i to že si moje jediné dítě,,!
" Paní...Pane,,?!!....
jejich ruka k tělu padne...
takhle to končit nemá přesto řeknu "Zbohem,,
S Maminkou a s Tatínkem...?!!
Ty slova dobře znám tak proč sem je nikdy neřekla?!....
...........
"Sbohem..byli ste mi vším a všude,,..malá holka řekla......
pak jenom schoulila se k tělům
Snad sama přežiju..budu bloudit životem..
přežívat...můj život byl se smrtí propleten...
....... ...
Autor Lykan, 23.06.2007
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí