NeBeZPeČNé HRy

NeBeZPeČNé HRy

Anotace: kdo si zahraje neunikne

Hraji si s lidskými dušemi loutkové divadlo
Tisíce krutých příběhů připraveno mám
Nemohu si pomoct
Musím vás svést
Z cesty čistoty
Je to má droga
Je to můj uděl

Jste v mé moci
Netušíte svou špatnost
Až čas ukáže druhou část mince

Ničím vaší životní cestu
Z vaší budoucnosti si vytvářím příběh
Sloužící mému pobavení
Probuzení z extáze
Tvrdá realita
Tohle nebyl pouhý sen
Sami sebou znechuceni
Chce se vám umřít

Jste v mé moci
Netušíte svou špatnost
Až čas ukáže druhou část mince

Byla jsi krásná a čistá
Než potkáváš mě
Zneužil jsem tvé důvěry
Teď se nemůžeš podívat bohu do očí
Sedíš v koutu
Pláčem utápíš neštěstí
V rukách svíráš žiletku
Našla ti cestu z pekla
Ale neboj nejsi v tom sama

Jste v mé moci
Netušíte svou špatnost
Až čas ukáže druhou část mince
Autor VoiD, 23.06.2007
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí