Jak básník zpívá

Jak básník zpívá

Anotace: no ..... :)

Zpívá básněmi
Fantazií píše
Myslí na ozvěny
Hlavě své,říká skrýše
Nebe mu přijde žluté a slunce prý modré je
Tráva je růžová.....asi to tak vážně bude!
Čte svýma očima
Mluví řečnickou pusou
Naslouchá uchem básníka
Všechny myšlenky spočítá
A řekne „Tu jsou!“
A v tu chvíli se může vydávat za poutníka
Samozřejmě ve své hlavě
Kde se žije velmi ladně
Kde ton zní jako voda
Ale že by jemu docházeli slova?
Autor PoeziGirl, 23.06.2007
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I to se někdy stává a sláva polní tráva.

22.07.2007 19:31:00 | takova

docházeli slova? nene... tam je tvrde Y nebo "dochazela" :)
jinak celkem fakn basen..;)

09.07.2007 11:41:00 | sejko_no_pi

Možná, při pohledu na ten svět...

23.06.2007 15:51:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí