Život je onou cestou cest

Život je onou cestou cest

Utápějíc se ve smaragdově zelených šroubcích
toho složitého mechanismu,
počítajíc trny na růžích
s hrnečkem obav
došla jsi k poznání
v podobě měsíčního svitu
a třpytu hvězd,
že život, ačkoliv je ztracen
je onou cestou cest.

S dětským smíchem
z kterého jste společně vyrostli
hledáš padající sníh
a něžně vrávoravé pohyby listů stromů
...Neboj
Už brzo půjdeme domů...
Autor mattoni.uz.neni, 23.06.2007
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smaragdové šroubky... pěkná ;) a roboti souhlasí TEZ... jako též... ;)

23.06.2007 14:23:00 | prostějanek

je dobrá.. a taky mám rád slipknot :)

23.06.2007 14:04:00 | Chonglee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí