Ty a já

Ty a já

Anotace: pro tebe

Ty z Jidášovi krve,
vzešla si prve.
Já z jeho semena,
nesu tvá břemena.

Ztraceni v Babylonské řeči,
Harsesis brečí...
.
.
.
.
Autor barak 2, 23.06.2007
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí