Přání od neznámé

Přání od neznámé

Anotace: °°°°°°

Sbírka: Písně odjinud . . .

Od neznámé
přišlo mi přání k svátku
Jen tak
náhoda tomu chtěla
otevřel jsem o neděli schránku
a v ní bylo psaní...

Jako když vlaštovka
okolo oken prolétne
a křídlem pohladí mou dlaň
Občas se mnou tak laškují
Vědí dobře
jak je mám rád

Od neznámé
dostal jsem přání k svátku
Je skromné
však na obálce
má hezkou známku
Je na ní srdce celé

Na chvíli přišlo za mnou
........na návštěvu...
Autor Těšínský, 24.06.2007
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)))

24.06.2007 21:36:00 | isisleo

Jsi -li opravdu Jan...pak přeji ať ti to stále tak ,,básní" a ať máš dnes hezký den:-)

24.06.2007 11:50:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí