PoKuS

PoKuS

Anotace: někdy se ocitneme tam kde by jsme nikdy nechtěli být

Jsem uzavřen v temnotě
Svého černého srdce
Kde sluneční paprsky nikdy nedopadnou
Je to snad mé vězení
Je to snad můj domov
Tmavé zdi jediná společnost
Ruce svázané svěrací kazajkou
Nemohu se ani poškrábat
Vlhkost se mi dostává pod kůži
Na ústech pásku proti křiku

Kde to jsem
Co se se mnou děje
Proč tu vlastně jsem

Je to snad jen špatnej sen
Tak proč se sakra nemůžu probudit
Strach obklopuje mou mysl
Nemohu se dopátrat myšlenky na cokoliv dobrého
Slabě slyším nějaké dva hlasy
Není jim rozumět co říkají
Jsem odkázán osudu
Hlasy změnily tón v blížící se kroky
Klíče zarachotí v zámku
Do dveří vkročí dva tajemné stíny
Náhle černo v očích mám

Kde to jsem
Co se se mnou děje
Proč tu vlastně jsem

Když se proberu
Pět jasně zářících světel nademnou
Pochopil jsem že to není světlo na konci tunelu
Chce se mi křičet
Jenže to nejde
Už ani nejsem spoután
Přesto se nemohu ani pohnout
Kolem spousta chirurgického nářadí
Ležím snad na pitevním stole
Tajemné stíny se proměnily v doktory
Po těle zobrazeny jakési čáry
Mé vědomí bylo odhaleno
Po injekci se dostávám do snového ráje

Kde to jsem
Co se se mnou děje
Proč tu vlastně jsem

Cosi mě vytáhlo ze sna
Probouzím se v bílém pokoji
Že by to vše byl jen sen
Chci se pohnout
Nejde to
Podívám se na ruce
Vždyť tohle nejsou moje ruce
Nohy jsou mi také cízí
A co je to kurva za tělo
Octl jsem se v ženském těle
Po štípnutí cítím realitu
Proč to není jen noční můra

Kde to jsem
Co se se mnou děje
Proč tu vlastně jsem
Autor VoiD, 24.06.2007
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí