Smích...

Smích...

Anotace: Smile, please...

Smích... Krásný…
Rozzáří noc jak měsíc jasný,
odhalí den, jak přicházející Slunce,
je končící sen, když nehezký se býti zdá,
je radost mladé paní, která se právě za svého prince vdá.
i když své chyby má, je krásný a rozjasní každou tvář.
A kdo říká,že není tomu tak, je jen podlý a závistivý lhář.
Smutek a hněvu ze svých úst rovnou smaž,
a krásu něžného smíchu nám ukaž!
Buď Veselý, buď hravý,
nemrač se na nás, buď usměvavý.
Smích něhu přináší a zášť odvádí pryč,
tak se se vší kuráží usměj a vztyč!
Autor Blaniii:), 24.06.2007
Přečteno 226x
Tipy 4
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí