Život

Život

Anotace: Každý jdeme svou cestou!

Dej mi ruku, a pojď!
Neodmlouvej, nedívej se do stran!
Dej mi ruku a pojď půjdeme vstříc našemu světu.
Půjdeme hledat lehkost vanoucího větru,
naučíme se spolu smát.
Pojď a neboj se mě přeci,
pojď semnou ukážu Ti mnoho věcí.
Pojď stojíme na rozcestí – kudy teď?
Máš právo si vybrat, nerozmýšlej dlouze,
nakonec stejně podlehneš touze!
Běž za hlasem svého srdce – máš mou ruku v dlani,
ale nečekej, že Tě povedu! To teda ne!
Jsem život, možná Tě podvedu, možná si sáhneš na dno!
Ale žij jak nejlíp umíš Ty! Usmívej se a z vervou jdi do nových věcí!
Strach má velké oči, a já Ti radím ŽIJ
jednou jsem život tvůj – tak mě nezahazuj!
A při každém pádě vstaň a pojď se mnou o kus dál!
Autor NDDM, 24.06.2007
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí