Nedělní večer

Nedělní večer

Anotace: Jenom několik pocitů, když trpím občas nespavostí

Nedělní večer sklání se k noci.
Jsem dočista v magické moci,
ale vlastně čí?
Nevím!
Radši bych dýchl si už sladce z peřin
nepočítal dalších vteřin.
Nekoukal se světu do jeho tmavých očí.
Růženec z klokočí. Sype se mi do klína
a může za to přetržená nit.
Bobule asi není možné všechny zachytit,
když je taková tma.
A slunce, to si klidně spí.
Na rozdíl ode mě, má svoje sny
a až rozpálí ráno svůj nešetrný svit,
neocením to, spíš budu myslet na to, jak mě,
i mojí kůži může ublížit.
Noc je nepříjemná, když je tmavá,
ale měsíční svit, je chladný jako močál,
nedokáže nikoho a nic popálit,
takže vlastně noc je moc milostivá.
Autor risik, 24.06.2007
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to smutný... ovšem přečetla jsem si to několikrát

07.09.2007 08:44:00 | infinite

Kuk...jak se daří?

27.07.2007 15:19:00 | Hančí

Vida, tak já v noci makám a ty bdíš nechtíc... :D

20.07.2007 09:20:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí