Za oponou tvých všedních dnů

Za oponou tvých všedních dnů

Anotace: čekám...

Z vyhaslých snů, jak tepající krev
život prchá…
A pocit ticha
už zcela obestřel tvou tvář…

Sluneční svit ač v hřejivé moci
necítíš...
neb přijal jsi pokorně zástěrku noci
a dávno už neumíš se smát…

Ať venku se smějí a veselím bují
zapomněl‘s přijímat a odmítl brát
Ukryl ses, samoten ve dračí sluji
kde nad vinou padlou nutíš se kát

A já…
přicházím
prosím
modlím se
a čekám…
skrytá
a z půlky
vrytá…
do Tebe a Tvých starých, mrtvých snů...
Autor Isobel, 24.06.2007
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí