Mraky nicoty

Mraky nicoty

Anotace: Mraky táhnou smrt se blíží.

Stahují se mraky nad existencí mou.
Nic nečiní jen tak šednou.
Mou náplní je všeobjímající zmar.
Čím se to čím můj život stal.
Pouze nicotou v čase se linoucí.
Copak není cíle k němuž lze se upnouti.
Je opravdu lidský život jen zmar.
Nesmím být bláhový- čím by se život stal.
Jak to bolí být pouhou skvrnou v zorném poli.
Co mžik oka skolí a uvrhne v nicotu.
Kde hledat sílu k životu.
Snad jedině smrt dá životu řád.
Nebo se člověk má mít nadevše rád.
A smrti se přitom bát.
Odpovídám rázné ne.
Autor Plato, 25.06.2007
Přečteno 250x
Tipy 1
Poslední tipující: Lupus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jojo, je to naše jedinná jistota

25.10.2007 18:27:00 | Lupus

Smrt se blíží a nás všechny jednou dostihne

25.06.2007 14:26:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí