SBS 260205

SBS 260205

Anotace: Tak jo... Nikdo neprotestuje, já mám zrovna moc málo času na přepis čerstvých věcí z blogu, tak jdu po tenkém ledu dál...

„Šerá“ se vůkol mne tiše plíží,
pomalu oči mé v bezesný spánek klíží.
Za okny krajina monotónní se míhá,
nekonečná pláň bílá.

V šedomodrém tónu obloha,
do myšlenek mých se promítá.
Nestojí v cestě žádná záloha,
neutralitu z mysli vymítá.

Svět který beztak dost šedý byl,
v temnotu úplnou se roztříštil.
Žádné světlo na konci tunelu,
naděje nižádná na života obzoru.

Automaticky svůj denní plán plním,
přizpůsobit se absurdna procesu snažím.
Však každý nový den,
prokletím pro mne jen.

Za živa mrtev de facto,
na vlastní planetě cizinec.
Možná že i proto,
čekám vstřícně na konec.

Pak přijde ultimátní klid,
tam kde samota jest jen jak jiné pojmem.
Než ozve se k novému životu startovní hvizd,
sjednocen s nezměrným Universem.
Autor Comodor Falkon, 27.04.2005
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí