A zase něco o životě

A zase něco o životě

Anotace: hodnoťte a komentujte...díky

Ponuře stojí,
každý se bojí.

Nikdo nedýchá, jen
chlapec v koutku vzdychá.

Asi má strach,
že zmizí i prach.

Bude se ti to jen zdát.
Nebudeš vědět kolikrát.

Černý havran zakráká
a bude úplněk.

Ty budeš se chvět,
že opouštíš svět.

Tak chodí smrt...
Autor Sebastian_13, 27.04.2005
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí