Roucho

Roucho

Anotace: ...reakce na básen někoho mi velmi blízkého...

Tvé roucho potřísněné krví,
do dlani já nebojím se vzít.
Krev je pouze součást našeho bytí,
dává nám možnost tady žít.

Znám kouzla tak silná,
že i roucho tmavé
v němž zahalená je Tvoje tvář,
dokáži očistit od smutku
a pouze čistě bíle bez kapičky špíny
Tě čeká v mé náruči.

Myšlenkou sváži nejen Tvoje tělo,
i na jiná místa mám políčeno.
Není důvod zmírat žízní,
není důvod trápit tělo trýzní,
jdi a otevři okno do pokoje svého,
ptáček...láska..přiletí rád
do Tvé malé klícky.

Krátery v Tvém srdci,
zasypu dlaněmi plné něhy.
Jizvy a šrámy,
zahojím polibky nekonečnými.

Příroda je mocná čarodějka,
Tvá kouzla jsou vsak silnější,
i čas dokážeš pozastavit,
mám pocit že jsem včerejší...
Autor vapiti, 25.06.2007
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Být včerejší... ještě není minulost...
a to je vskutku důvod mít zítřků dost. :-)

29.07.2007 16:58:00 | Levandule

vapiti-znam ta slova nazpamet, kdepak jsem je uz cetla?Vim kde jsem je cetla... vzpominam si ..krasné. Tva duse leta...zatancime si?

25.06.2007 23:10:00 | carodejka

Láska přiletí sama...vrána k vráně přilétá,jinak řečeno!Je tu naděje,které si musíme vážit,dokud tu je a nebýt smutní...

25.06.2007 21:47:00 | Chancer

krasna :-)

25.06.2007 21:31:00 | Gyllien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí