Cesta do Ráje

Cesta do Ráje

Anotace: Rozhovor s andělem

On:Tvůj život byl tak mladý,
a přece jen byl zralý.

Ona:Ale proč zrovna já?
kdo teď úsměv na tváři má?
Proč jste se takhle rozhodli?

On:My jsme za to nemohli

Ona:A kdo tedy?
řekni přec,
kdo za mnou zavřel klec?

On:Ten kdo řídí vaše osudy,
lásku, štěstí a ostudy.
To on váš život má,
ten který vás nejlíp zná.
To on váš život vede,
jediný on to svede.
tak podej mi ruku
a pojď se mnou.

Ona:Myslíš tou vaší cestou?

On:Ano,jak se povídají ty slavné báje,
jediná cesta,
která vede do Ráje.
Autor Anejet, 26.06.2007
Přečteno 269x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí