Lásko ohnivá...

Lásko ohnivá...

Anotace: Tlukot srdce, v rytmu ledu - tělo ohněm zahřívá...

Chtěla bych žít v přesvědčení,
že svět je krása pouhá,
být listem z knihy, nedočteným,
a uvnitř srdce touha...

...SE ROZPÍNÁ...

Tenhle pocit dobře znám,
duši uvnitř souží,
dozní, když se dotýkám...
Tělem, které touží...

...A VÍM...

Jsi tady - s tváří Anděla,
svědomí Ti plamen zhojí,
Nejhříšnější nádhera,
když se můj žár se tvým spojí...

...A CO Z TOHO VYPLÝVÁ... ?

Že taji, když Tě objímám,
má lásko...

...LÁSKO OHNIVÁ... !!!
Autor Poppelka, 26.06.2007
Přečteno 411x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..tak tomu rozumim,protože nic nehoří víc,ani uhlí ani ohen-než-li OHNIVA LASKA ..zatim se měj kouzelně Poppelko pa Filip

26.06.2007 17:00:00 | filip fanfan

Hmm...jojojo...líbí se mi to. Je to zajímavé. Měj se hezky.AhoY

26.06.2007 15:15:00 | Ahimsa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí