Smrt mě vyzývá

Smrt mě vyzývá

Anotace: Je štěstí všude kolem nás a my ho jen nevidíme ? Na tohle je těžké odpovědět ... ale jedno vím jistě ... živej člověk = šťastnej člověk ! ! !

V očích naěje ( co pohasíná )
Na srdci závěje ( a žár bolesti nezhasíná )
Na dlani srdce tvé ( tak si ho přeci vezmi zpět )
Na tváři slzy mé ( co ztratí tenhle svět ? )

Když já se do tmy vytratím ( nic , jen další duši )
Co na tom , že sama se zatratím ? ( Proč mé srdce stále buší? )
Ticho a nic je mi odpovědí ( ale to je mi málo )
Snad andělé tohle nevědí ? ( nebo se mi to vše jen zdálo ? )

A štěstí mě obklopuje ? ( kde se jen může schovávat ? )
A vlastně vůbec , esxistuje ? ( můžete mi ho někdo darovat ? )
Těžko a váš smích ( co spíš výsmšchem se nazývá )
to mi te'ď v uších zní ( konec - smrt už mě k sobě vyzává )

Už mě vyzvala...
Autor llussinka, 26.06.2007
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty první verše jsou moc pěkné...

05.08.2007 20:20:00 | Kiss.Beruska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí