Stihli jsme se zachytnout naděje leknínů

Stihli jsme se zachytnout naděje leknínů

S mentolovým pustem
opuštěných srdcí
vyrovnáváme se s láskou,
která není vroucí

Utíkající mraky
jako by se ptali
zda nechceme taky nasednout
a my jim přitom důstojně lhali
/Ne, děkujeme/
zalhali jsme zdvořile
a odhodili tak
všechny sny, co jsme si naspořili
na horší časy

S pramínky blonďatých nezdarů
si kreslíme srdíčka s šípy
co utápí se v neprobádaných vodách
ale my se přece jen stihli zachytnout
naděje leknínů
Autor mattoni.uz.neni, 26.06.2007
Přečteno 224x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí