Maková panenka

Maková panenka

Anotace: všem těm, kteří někdy prožili krizi ve vztahu a hlavně asi pro mou princeznu, od které jsem daleko a nemůžu s ní být tak často jak bych chtěl...

Panenko maková,
kde Tvůj motýl krouží?
Sukénka nachová
po tanci touží.

Natáhni ruku
a dotkni se rosy,
jako jelen a laň,
vždy tančíte bosí.

Za svitu měsíce,
za svitu hvězd,
plamínek od svíce,
prach dalekých cest.

Perleť z jeho křídel,
leskla se Ti na tváři.
Teď najednou je pryč
a Ty máš slzy v polštáři.

Jako každý motýl
letí k slunci, věru,
jinak by nepochopil,
jakou máš pro něj cenu.

Tak neboj se,
je tu jenom pro Tebe
a nezlob se,
on vynese Tě do nebe.
Autor DodgerKT, 28.04.2005
Přečteno 596x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí