Tma

Tma

Anotace: Jedna milostná ...

Za oknem tma a mně se stýská
Smutek mi vniká do kostí
Jsi vzdálená a přece blízká
Srdce se chvěje radostí

Jsi jako první jeřabina
Když zvolna slábne léta hlas
A je to taky tvoje vina
Že nedokážem dohnat čas
Autor Petrik78, 28.04.2005
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: Známá - Neznámá
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí