Květen

Květen

Anotace: cyklus Měsíce

Sbírka: Říkánky

K V Ě T E N

Májový deštík
už zalil zahrádku.
Je teplý, svěží,
dá vláhu poupátku.

Poupátka rozkvetou
na stromě, na keři,
na stráni, na louce.
Kdo tomu nevěří?

Jaro je nádherné,
celý svět kvete.
Uhodneš, jak dostal
své jméno květen?
Autor cekelina, 28.04.2005
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí