Mlýny

Mlýny

Anotace: spetka existencialni uzkosti z roku 2003

Mlýny

Pryč pracky neumyté
schovej své prsty hbité
zavři své oči lstivé
umlč myšlenky chtivé

Schovej je do záňadří
věz, že jen tam patří
nenech je venku strašit
nenech je v sobě rašit

Budou tě stále lekat
nesmíš je samy nechat
až začnou v tobě tančit
nebudeš tomu stačit

Umyj si ruce!!
Přestaň už křičet!!
Umlč svou mysl!!
Najdi ten smysl!!!

Zastav ty ruce!!
Přestaň mne volat!!!
Najdi ten smysl!!
Stále se točí!!

Tančí si ve mně!
Tančí si v tobě!
Ve věži straší!
Straší mi v hlavě!

Zastav ta kola!
Stále tě volá!
Hluboko v tobě!
Klid najdeš v hrobě.
Autor Stepa, 28.04.2005
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí