Všechno je pryč...

Všechno je pryč...

Anotace: Znaly jsme se tak dlouho a nakonec si nemáme co říct...

Škrtám tě ze svého života,
slzy provází moje rozhodnutí
znala sem tě 14 let,
srdce zážitky je nabité k prasknutí.

Vzpomínám kolik času jsme spolu trávily
a teď jsme se jedna druhé ztratily...
Staly jsme se jinými než jsme byly
všechno je pryč i to o čem jsme snily.

Už si nemáme co říct,
bolí mě když vím, že bez sebe nám bude líp.
Skončilo kamarádství na život a na smrt,
ale která z nás je živá a která mrtvá???

.....Prohrály jsme obě...
Autor Kariš, 27.06.2007
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

píšeš dost dobře... obdivuju.
=)

28.06.2007 20:29:00 | Ágnes

..sand se to spraví..

27.06.2007 23:10:00 | Adrianne Nesser

..dej tomu čas..

27.06.2007 21:00:00 | Žqáry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí